Nederlands

Niet alleen gebrevetteerd . . . maar ook gekwalificeerd . . . Dat is de beste manier om de filosofie te beschrijven die we volgen bij het lesgeven. Duiken is een fantastische activiteit. De hoeveelheid kennis en vaardigheden die met het duiken verbonden zijn, zijn enorm. Alles wat een duiker erbij leert doet het plezier aan de onderwaterwereld en het zelfvertrouwen toenemen.

Sinds 1986 is het College gehuisvest in Villa Belle Rive. Omdat Villa Belle Rive een Bed & Breakfast is, bestaat de mogelijkheid om tijdens een cursus ter plaatse te wonen. We geven duiklessen op alle niveaus, beginnend met introductieduiken tot en met de hoogste vervolgopleidingen voor duikinstructeurs.

Of je nu een introductieduik wilt doen, een gebrevetteerde duiker wilt worden of als duiker een vervolgopleiding wilt doen, het College is het juiste adres. Het opleiden van duikinstructeurs is één van onze belangrijkste activiteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we voor duikinstructeurs ook een volledig pakket aan vervolgopleidingen aanbieden.